• Arnaud Roose

Wat is de Same Day Edit?

Een Same Day Edit is een korte montage met de hoogtepunten van jullie dag. Deze edit wordt meestal gemonteerd tijdens het avondfeest en voor de openingsdans getoond aan de gasten, wat gegarandeerd voor enthousiasme zorgt.


Same day edit

Tijdens de montage zorgen we ervoor dat we zeker geen belangrijke momenten in beeld vergeten te brengen. Op deze momenten is het handig om 2 videografen aanwezig te hebben (bekijk onze formules) zodat de ene zich volop kan focussen op de Same Day Edit terwijl de andere blijft filmen. Maar uiteindelijk is het ook haalbaar bij het boeken van 1 videograaf.


1. Lengte

Afhankelijk van de tijd die we hebben voor de same day edit varieert de lengte ergens tussen 1 à 2 minuten. We werken enkel met de beste camera- en drone beelden die we tot dan hebben gemaakt.
2. Kosten

De Same Day Edit zit bij Love Motion inbegrepen in al onze formules. In tegenstelling tot heel wat andere videografen wordt hiervoor geen extra kost aangerekend.

3. Benodigdheden

Wij voorzien een krachtige laptop voor de montage. Het is handig als we in een aparte ruimte kunnen werken, gescheiden van de feestzaal, met internetverbinding. De edit wordt meestal geprojecteerd met een beamer, als deze er niet is wordt deze afgespeeld op onze laptop of tablet.

Interesse in een samenwerking?

Klik hier om contact op te nemen.