• Arnaud Roose

Waarom 2 videografen boeken?

Jullie trouwen binnenkort en kiezen ervoor om jullie mooie dag te vereeuwigen met een trouwfilm. Bij Love Motion werken we met 3 vaste formules, die sluiten meestal perfect aan bij de wensen van onze koppels. Bij 1 van deze formules zijn 2 videografen de volledige dag aanwezig. Maar wat is hier de meerwaarde van?


1. Meer perspectief

Het is vanzelfsprekend dat 2 trouwvideografen op het einde van de dag meer beeldmateriaal hebben dan 1 videograaf. Alles wordt vanuit verschillende invalshoeken opgenomen. Hierdoor hebben wij meer vrijheid tijdens de montage om met verschillende perspectieven te werken en enkel de allerbeste shots te gebruiken. Jullie uiteindelijke trouwfilms wordt dus extra dynamisch.2. De opmaak

Een 2de videograaf komt al meteen van pas bij aanvang van jullie trouwdag. Zowel de opmaak van de bruid- als bruidegom kan perfect in beeld worden gebracht. Bij 1 videograaf wordt vaak beslist om uitsluitend de opmaak van de bruid te filmen, enkel als timing en locatie dit toelaten kan er nog snel wat beeldmateriaal bij de bruidegom worden opgenomen.3. Extra opnames

Als jullie dit wensen kan de 2de videograaf zorgen dat jullie ceremonie integraal wordt opgenomen. Dit terwijl de andere videograaf zorgt voor bewegende beelden vanuit meerdere standpunten. Ook tijdens het avondfeest kunnen de speeches allemaal afzonderlijk worden opgenomen.

4. Same Day Edit

Zoals de naam zelf duidelijk maakt is een ‘Same Day Edit’ een korte highlight video die reeds op de dag zelf wordt gemonteerd. De montage gebeurt tijdens het avondfeest en kan dan al aan de gasten worden getoond. Hoewel de Same Day Edit bij alle pakketten is inbegrepen komt een 2de videograaf ook hier ten goede. Terwijl de ene videograaf volop werkt aan de montage kan de andere blijven opnemen zodat we geen enkel moment missen.

Blog: Wat is een Same Day Edit?5. Investering

Kortom, een 2de videograaf heeft heel wat voordelen. Meer perspectief, meer creativiteit, aparte opname van ceremonie/speeches, meer tijd voor de Same Day Edit… Bij Love Motion streven we bij eender welk pakket naar topkwaliteit, maar een extra videograaf zorgt net voor dat tikkeltje meer.


Interesse in een samenwerking?

Klik hier om contact op te nemen.